Kampinkuja 2, 00100 Helsinki
010 2710671 (ma–pe klo 9–16)
Alvar Aallon suunnittelema Sähkötalo on ajaton ja viimeistelty toimistotalo Helsingin keskustassa. Vuokrattavien toimitilojen sijainti on erinomainen – kaikki palvelut löytyvät vierestä ja kulkuyhteydet toimistolle ovat loistavat. 

Avara toimisto huippusijainnilla

Toimitilamme Sähkötalossa ovat avaria — käytävät leveitä, ikkunat isoja sekä toimistohuoneet tilavia ja ilmavia. Vuokrattavien toimistojen isoista ikkunoista avautuvat näkymät Fredrikin- ja Runeberginkadulle.

Sijaintinsa puolesta Sähkötalo on myös lyömätön. Omalle toimistolle pääsee vaivatta metrolla, bussilla ja junalla.

Ratkaisu helppoutta kaipaavalle

Sähkötalon toimistot ovat täysin ylläpidetyt ja ne soveltuvat hyvin kiireiselle yrittäjälle.  Vuokraan kuuluvat niin printterin käyttö, internet, siivous kuin rajattomasti kahvia päivää piristämään. Mikäli kaipaat vilinää ja verkostoitumista tai lisää tilaa ympärillesi, on Sähkötalon coworking-tila käytössäsi veloituksetta.

 

Kokoukset ja tapaamiset on helppo järjestää alakerran tyylikkäissä kokoustiloissa. Katukerroksen seitsemän kokoushuonetta ja seminaaritila ovat varattavissa aina tarpeen mukaan.

 

”Löysimme Papulasta yrityksellemme sopivat tilat, joissa on kaikki toiminnallisuudet kohdillaan. Haimme toimistoa, missä erityisesti fiilis on tietynlainen ja oikea meille. Täällä on tarjolla hyvät palvelut ja loistava sijainti, minne on helppo tulla ja mennä.”

Jenni Uusikartano, Senior Pilot, Vere Oy

 

 

Vuokraan sisältyvät palvelut

Toimistohuone
Yhteisten tilojen käyttö
Internetyhteys
Kokoustilojen käyttöä (8 h/kk)
Siivous
Coworking-tilan käyttö
Tulostus ja kopiointi
Kahvit
Viikottainen aamupala ja joogatunti
Sähkö, lämmitys, vesi
Vartiointi

Kesäkampanja

Annamme uusille asiakkaillemme 6 kk:n sopimuksiin 15% alennuksen. Sähkötalossa on nyt vapaita huoneita, joissa näkymät Fredrikinkadulle tai Runeberginkadulle.

Vapaat tilat

 

 

Ota yhteyttä