Keskuskatu 3
+358 10 271 0671 (ma–pe klo 9–16)
Helsingin ydinkeskustaan vuonna 1955 valmistunut Rautatalo oli vuosien ajan kaupunkilaisille tärkeä kokoontumispaikka. Nyt Alvar Aallon rakennus on jälleen avoin yleisölle, ja Rautatalon toimistot ja kokoushuoneet myös pienempien yritysten vuokrattavana.

Aamukahvit alakerran piazzalla

Sisäänkäynti toimistoihin käy toisen kerroksen Marmoripihan kautta. Marmoripiha, kolmen kerroksen upea atrium, on yleisölle avoin rakennuksen sydän. Marmoripihassa aulapalvelumme ottaa vieraasi vastaan, ja sisäpihan ravintolaan voit pysähtyä lounaalle tai aamukahville.

Marmoripihan piazzan vierestä avautuu laaja neuvottelukeskus. Kymmenen kokoushuonetta, auditorio ja lounge ovat käytössäsi aina tarpeen tullen.

Oma työhuone ydinkeskustassa

Vuokrattavat toimistomme ovat omassa rauhassa rakennuksen 4. kerroksessa. Toimistot ovat suunniteltu pienempien yritysten tarpeisiin sisältäen yhteiset keittiö- ja oleskelutilat. Mikäli et kaipaa omaa toimistohuonetta, voit valita myös yhteisöllisen coworking-tilan.

Toimistojen isojen ikkunoiden näkymät avautuvat Keskuskadun promenadille tai rauhaiselle sisäpihalle. Tiloissamme valmistui pintaremontti kesällä 2017 tehden toimistoista viimeisen päälle huolitellut.

Rautatalo on ideaalinen ratkaisu heille, jotka haluavat saapua töihin julkisilla kulkuvälineillä tai pyörällä. Helsingin rautatieasema, metro sekä ratikka- ja bussipysäkit ovat aivan rakennuksen vieressä. Pyöräilijöitä on huomioitu pyöräparkilla ja suihkutiloilla.

Vapaat toimistotilat ja ajankohtaiset tarjoukset

Annamme uusille asiakkaillemme 20% alennuksen toimistohuoneiden vuokriin. Ota yhteyttä ja kysy lisää tarjouksistamme.

 

  • 1–10 hlö:n toimistot                                            20–57 m²
  • Coworking-tila 

 

Ota yhteyttä