Keskuskatu 3
+358 10 271 0671 (ma–pe klo 9–16)
Helsingin ydinkeskustaan vuonna 1955 valmistunut Rautatalo oli vuosien ajan kaupunkilaisille tärkeä kokoontumispaikka. Nyt Alvar Aallon rakennus on jälleen avoin yleisölle, ja Rautatalon coworking-tila ja kokoushuoneet myös pienempien yritysten vuokrattavana.

Aamukahvit alakerran piazzalla

Sisäänkäynti toimistoihin käy toisen kerroksen Marmoripihan kautta. Marmoripiha, kolmen kerroksen upea atrium, on yleisölle avoin rakennuksen sydän. Marmoripihassa aulapalvelumme ottaa vieraasi vastaan, ja sisäpihan ravintolaan voit pysähtyä lounaalle tai aamukahville.

Marmoripihan piazzan vierestä avautuu laaja neuvottelukeskus. Kymmenen kokoushuonetta, auditorio ja lounge ovat käytössäsi aina tarpeen tullen.

 

”Tiedän, että on olemassa useampia samanlaisia toimistohotelleja, mutta ne eivät vedä vertoja Papulan osaamiselle, joka konkretisoituu meidän asiakkaiden hyvinvointiin ja yhteisön kehittämiseen. On ollut hienoa seurata, kuinka jo lyhyessä ajassa useampi Papulalainen tuntuu työkaverilta, vaikka emme samassa organisaatiossa työskentele.”

Oona Ikonen, Aava & Bang Oy

Työtila omalla yhteisöllä

Coworking-tilamme rakennuksen 3. kerroksessa on suunniteltu pienempien yritysten tarpeisiin. Tilassa on yhteiset keittiö- ja oleskelutilat, ja jäsenemme voivat valita joko oman työpisteen tai joustavan työtilan.

Jäseniemme työhyvinvoinnista huolehdimme viikottaisilla joogatunneilla, aamupaloilla ja tapahtumilla. Työpisteen mukana tulevat täten yrittäjälle tärkeät työyhteisö, verkosto ja liikuntaedut.

Rautatalo on ideaalinen ratkaisu heille, jotka haluavat yhteisöllisen työtilan ja saapua töihin julkisilla kulkuvälineillä tai pyörällä. Helsingin rautatieasema, metro sekä ratikka- ja bussipysäkit ovat aivan rakennuksen vieressä. Pyöräilijöitä on huomioitu pyöräparkilla ja suihkutiloilla.

 

Rautatalon coworking muuttaa

Muutamme pian Suomitaloon. Suomitalossa jäsenemme voivat valita coworking-jäsenyyden tai toimistohuoneen. Varaa paikkasi nopeasti uudesta kohteestamme!

Ota yhteyttä