Heikkiläntie 7, 00210 Helsinki
010 2710671 (ma–pe klo 9–16)
Lauttasaaren kotoisassa toimistohotellissa on pieniä, valoisia ja edullisia työhuoneita puistonäkymällä. Erinomaisten kulkuyhteyksien ansiosta olet tarvittaessa nopeasti keskustassa niin bussilla kuin omalla autolla.

Valoisa työhuone meren rannalla

Vehreässä Lauttasaaressa, aivan Pajalahden sataman vieressä sijaitsevan toimistohotellimme tilat ovat avarat ja viihtyisät. Työhuoneiden lisäksi tiloissamme on kaksi kokoushuonetta, täysin varusteltu keittiö ja paljon yhteistä oleskelutilaa.

Kookas oleskelutila toimistojen keskellä laajentaa omaa työhuonetta mukavasti ja tuo paljon lisätilan tuntua. Halutessaan asiakkaamme voivat tehdä töitä vaikka oleskelutilan sohvalla.

Lauttasaaren kompaktit toimistot ovat ideaalisia yksityisyrittäjille ja pienille yrityksille. Asiakkaidemme saatavilla on paljon palveluita, kuten internetyhteys, kopiointi- ja skannauspalvelu sekä assistenttipalvelut. Siisteydestä huolehtii siivoojamme.

 

 

”Viihdymme Papulalta vuokraamissamme tiloissa erinomaisesti. Oma toimisto on käytettävissä viikon jokaisena päivänä ja kaikkina kellonaikoina. Viihtyisyyttä lisää yhteisten tilojen raikas ja moderni yleisilme sekä käytettävissä olevat toimivat kokoustilat.”

Annika Kumpunen, Sevan

 

Toimistolle kätevästi bussilla tai omalla autolla

Lauttasaaren toimistohotellille pääsee helposti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuneuvoilla. Toimistohotellille on hyvät bussiyhteydet Helsingin keskustasta ja Espoosta. Bussipysäkki sijaitsee aivan toimistohotellin vieressä.

Autoilijoilla on mahdollisuus vuokrata autohallipaikka rakennuksesta, mutta myös kiinteistön vierestä löytyy hyvin parkkitilaa.

Kesäkampanja

Annamme uusille asiakkaillemme 6 kk:n sopimuksiin 15% alennuksen. Kuten moni kohteistamme, Lauttasaaren toimistot sijiatsevat aivan merenrannassa. Tule mukaan mukavaan Lauttasaaren yhteisöömme jo kesäksi!

 

Työhuoneet alk. 340 €/kk

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää myynnistämme.

 

Ota yhteyttä