Kasarmikatu 9, 15700 Lahti
+358 44 786 7211
Hennalan punatiilikasarmit ovat heränneet uuteen eloon yksityisyrittäjien ja paikallisten yritysten vallatessa varuskunnan. Historialliselle kasarmialueelle aukeaa nyt ainutlaatuinen toimistohotelli, joka yhdistää toimistot, coworking-tilan sekä majoituspalvelun saman katon alle.

Hennalan kasarmialue on ideaalinen paikka lahtelaisille yrityksille, oli kyseessä sitten useamman henkilön tiimi tai yhden hengen firma. Työtiimeille tarjoamme omia rauhallisia toimistohuoneita coworking-tilan kyljestä. Yhteiset tilat tuovat omaan toimistoon rutkasti lisätilaa ja läppärin voit kantaa aina halutessasi coworking-tilan puolelle. Coworking-tilamme vuorostaan tarjoaa edullisen ja yhteisöllisen työtilan noin 10 yrittäjälle.

 

Toimistohotellin keittiö ja työpäivän piristäjä, kahvikone, ovat käytössäsi vapaasti. Aina tarvittaessa varaat neuvotteluhuoneen vierestä ja käytät printteriämme tulostamiseen. Nämä sekä paljon muita palveluita sisältyvät toimistohuoneen vuokraan. Myös henkilökuntamme on paikan päällä auttamassa arjen askareissa.

Persoonallinen koti yrityksellesi

Hennalaan on helppo saapua omalla autolla ja julkisilla kulkuneuvoilla. Heti toimiston vierestä löytyykin niin reippaasti parkkitilaa kuin bussipysäkki. Lähin lounaspaikka on kasarmien legendaarisella Upseerikerholla ja iltapäiväkahvit voi nauttia Apulandia-kahvilassa. Yrityksesi vieraat vuorostaan majoittuvat kätevästi kasarmin hostelliin.

Hennalan toimistotilat ovat satavuotiaan elämänsä aikana nähneet paljon ja rakennuksen historian voi aistia korkeista huoneista sekä isoista ikkunoista. Tämä ei ole tylsä ja mitäänsanomaton toimistotila, vaan persoonallinen koti yrityksellesi mielenkiintoisella alueella.

Kesäkampanja

Annamme uusille asiakkaillemme 6 kk:n sopimuksiin 15% alennuksen. Nappaa yrityksellesi tilat valloittavasta Hennalasta ja tule mukaan yhteisöömme jo kesäksi.

Hennalan työtilat alkaen 150 €/kk

Hennalan toimistohotellissa on vapaana 1–6 hengen toimistohuoneita sekä työpisteitä coworking-tilassa.

 

Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää tarjouksistamme.