Fredrikinkatu 61, 00100 Helsinki
010 2710671 (ma–pe klo 9–16)

Vuokraamme viihtyisiä ja pieniä toimistoja Helsingin keskustasta erinomaiselta paikalta. Kampin toimistohotellissa olet helposti asiakkaidesi ja yhteistyökumppaneidesi löydettävissä sekä kävelymatkan päässä kaikista keskustan palveluista.

Kodikas toimisto ydinkeskustassa

Kampin toimistohotellissa on lämmin ja kodikas tunnelma. Toimistohotellin vuokralaiset jakavat yhdessä keittiön, aulan, kokoustilat, viihtyisän oleskelutilan työpisteillä sekä saniteetti- ja suihkutilat.

Valoisat toimistohuoneet Kampissa ovat kooltaan 9‒35m2. Kuudennen ja seitsemännen kerroksen ikkunoista voi ihailla maisemia Kampin torille tai rauhalliselle sisäpihalle. Toimistoissa on parkettilattiat ja vaaleat seinät, ja toimistot ovat helppo sisustaa itselleen mieleiseksi.

Kampin toimistohotelli sijaitsee aivan ydinkeskustassa ja kulkuyhteydet toimistolle ovat erinomaiset: Kampin metro- ja bussiasemat ovat noin 50 metrin päässä toimistosta. Omalla autolla kulkevat voivat hakea kaupungilta yrittäjän pysäköintitunnusta.

 

 

”BC Papulan tilat Kampissa tarjosivat moneksi vuodeksi todella toimivan ja avuliaan työympäristön.”

Saku Ruus, Agile Research

 

Palveluilla sujuvuutta arkeen

Kampin business centerin aula palvelee arkipäivisin klo 8.30–16.00. Henkilökuntamme ottaa vastaan vieraat, postin ja paketit sekä auttaa monissa muissa asioissa aina kokousjärjestelyistä lampun vaihtoon.

Tiloissamme on neljän ja kymmenen hengen kokoushuoneet, joita voi varata aina tarvittaessa. Muita palveluita ovat siivous, vartiointi, internetyhteys sekä assistentti- ja laitepalvelut (kopiointi, tulostus, skannaus, faksi).

 

Kesäkampanja

Annamme uusille asiakkaillemme 6 kk:n sopimuksiin 15% alennuksen. Kampin kohteessamme on vain muutama vapaa toimistohuone, tulethan pian mukaan yhteisöömme, aivan Kampin ostoskeskuksen ja metron läheisyyteen.

 

Vapaat toimistot Kampissa

  • 1–2 henkilön toimisto
  • 2–3 henkilön toimisto
  • 3–4 henkilön toimisto

 

 

Ota yhteyttä