Keilaranta 17, C-talo, 02150 Espoo
010 2710671 (ma–pe klo 9–16)
Vuokraa Keilaniemestä moderni toimisto upeilla meri- ja kaupunkinäkymillä. HTC Keilaniemi on korkeatasoinen yrityspuisto Espoossa.

Pääkaupunkiseudun toimitilojen parhaimmistoa edustava HTC Keilaniemi on rakennettu vuosina 2008–2009. Näyttävät tilat, valoisat toimistot ja kattavat palvelut sekä sijainti vilkkaassa Keilaniemessä tekevät kohteesta suositun.

Vuokrattavat toimistot ovat suunniteltu erityisesti pienemmille yrityksille, jotka kaipaavat toimitiloihinsa ison organisaation tuntua ja avaruutta. Valoisissa 5. kerroksen toimistoissamme ovat isot ikkunat ja komeat näkymät merelle sekä vehreään kaupunkimiljööseen.

Talo kaikilla mukavuuksilla

Kiinteistön ala-aulan vastaanotto opastaa arkipäivisin taloon tulevia vieraita, ottaa lähetykset vastaan sekä auttaa monin muin tavoin talon yrityksiä.

Tiloissamme on kaksi hyvin varusteltua kokoushuonetta, jotka sijaitsevat samassa kerroksessa toimistojen kanssa. Näiden lisäksi vuokralaisilla on käytössään 14 yleistä neuvottelutilaa, jotka ovat mitoitettu 8–60 hengelle. Kokouksiin voi tilata tarjoiluja talon ravintolasta eikä lounaalle ja kahville tarvitse lähteä kiinteistön katutasoa kauemmaksi.

Helppoutta ja mukavuutta arkeen tuovat myös kiinteistön kuntosali, parturi-kampaaja, hieroja, kopiointipalvelut sekä pesula.

 

Toimistosi vuokraan sisältyvät seuraavat palvelut

 

Toimistohuone
Yhteisten tilojen käyttö
Internetyhteys
Kokoustilojen käyttöä (8h /kk)
Siivous
Tulostus ja kopiointi
Kahvit
Kiinteistön kuntosalin käyttö veloituksetta
Viikottainen aamupala ja joogatunti keskustassa
Sähkö, lämmitys, vesi
Vartiointi

 

Oma parkkipaikka autolle

Espoon Keilaniemen alue tunnetaan menestyvien suomalaisyritysten pääkonttoreista sekä lähellä sijaitsevasta Aalto-yliopistosta.

Liikkuminen Keilaniemeen niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineillä on vaivatonta. Kiinteistön omasta pysäköintihallista voi vuokrata autopaikkoja ja vieraille löytyy parkkitilaa ulkoa.

Tällä hetkellä alueelle liikennöivät bussit ja lähitulevaisuudessa Keilaniemeen pääsee myös metrolla.

Kesäkampanja

Annamme uusille asiakkaillemme 6 kk:n sopimuksiin 15% alennuksen.  Avaa toimisto aivan merenrantaan ja käytä eduksesi kiinteistöön juuri avattu hieno kuntosali, joka on vuokralaisillemme ilmainen.

Työtilat alk. 150€/kk

  • 1–2 henkilön toimistot
  • Työpisteet 1hh

 

Uusille asiakkaille 12kk määräaikaisella sopimuksella kaksi vuokrakuukautta veloituksetta. Ota yhteyttä ja kysy lisää myynnistämme.

 

Ota yhteyttä