Keilaranta 17, C-talo, 02150 Espoo
010 2710671 (ma–pe klo 9–16)
Vuokraa Keilaniemestä moderni toimisto upeilla meri- ja kaupunkinäkymillä. HTC Keilaniemi on korkeatasoinen yrityspuisto Espoossa.

Pääkaupunkiseudun toimitilojen parhaimmistoa edustava HTC Keilaniemi on rakennettu vuosina 2008–2009. Näyttävät tilat, valoisat toimistot ja kattavat palvelut sekä sijainti vilkkaassa Keilaniemessä tekevät kohteesta suositun.

Vuokrattavat toimistot ovat suunniteltu erityisesti pienemmille yrityksille, jotka kaipaavat toimitiloihinsa ison organisaation tuntua ja avaruutta. Valoisissa 5. kerroksen toimistoissamme ovat isot ikkunat ja komeat näkymät merelle sekä vehreään kaupunkimiljööseen.

Kiinteistö kaikilla mukavuuksilla

Kiinteistön ala-aulan vastaanotto opastaa arkipäivisin taloon tulevia vieraita, ottaa lähetykset vastaan sekä auttaa monin muin tavoin talon yrityksiä.

Tiloissamme on kaksi hyvin varusteltua kokoushuonetta, jotka sijaitsevat samassa kerroksessa toimistojen kanssa. Näiden lisäksi vuokralaisilla on käytössään 14 yleistä neuvottelutilaa, jotka ovat mitoitettu 8–60 hengelle. Kokouksiin voi tilata tarjoiluja talon ravintolasta eikä lounaalle ja kahville tarvitse lähteä kiinteistön katutasoa kauemmaksi.

Helppoutta ja mukavuutta arkeen tuovat myös kiinteistön parturi-kampaaja, hieroja, kopiointipalvelut sekä pesula.

Oma parkkipaikka autolle

Espoon Keilaniemen alue tunnetaan menestyvien suomalaisyritysten pääkonttoreista sekä lähellä sijaitsevasta Aalto-yliopistosta.

Liikkuminen Keilaniemeen niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineillä on vaivatonta. Kiinteistön omasta pysäköintihallista voi vuokrata autopaikkoja ja vieraille löytyy parkkitilaa ulkoa.

Tällä hetkellä alueelle liikennöivät bussit ja lähitulevaisuudessa Keilaniemeen pääsee myös metrolla.

Vapaat toimistotilat ja tarjoukset

  • 1–2 henkilön toimisto
  • 3–6 henkilön toimisto

 

Uusille asiakkaille 12kk määräaikaisella sopimuksella kaksi vuokrakuukautta veloituksetta. Ota yhteyttä ja kysy lisää myynnistämme.

 

Ota yhteyttä