Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki
+358 10 271 0671 (ma–pe klo 9–16)
Kaupungin arvostetuimmalla paikalla, aivan Kauppatorin kupeessa, sijaitsee Eteläesplanadin toimistohotellimme. Vuonna 1912 valmistunut kiinteistö yhdistää historiallisen julkisivun täysin uudistettuihin ja tyylikkäisiin toimistotiloihin.

Seuraa Kauppatorin menoa omasta ikkunastasi

Eteläesplanadin toimistomme sopii tyyliä, arvokasta sijaintia ja helppoa toimistoelämää arvostavalle yritykselle. Historiallinen julkisivu, uutuutta hohtavat sisätilat sekä upeat näkymät Helsingin tuomiokirkolle, Kauppatorille ja merelle tekevät tästä toimistohotellista ainutlaatuisen koko Suomessa.

Vuokraamme Eteläesplanadin arvokkaan kiinteistön 6. kerroksesta toimistoja noin 1–10 hengen yrityksille. Toimistoissa on isot ikkunat, erinomainen valaistus ja sisustusarkkitehdin suunnittelemat pinnat. Yhteinen keittiö, olohuone, kokoushuoneet ja alakerran aulatila vastaanotolla tuovat omaan toimistoon rutkasti lisää tilaa.

 

 

“Pidimme todella työskentelystä BC Papulan kanssa – koko tiimi oli käytettävissä ja apunamme aina tarvittaessa.”

Mourad Arab, Algerian suurlähetystö

 

Lounas alakerran bistrossa

Kiinteistön ala-aulan henkilökunta palvelee asiakkaitamme aina arkipäivisin. Lounaalle ja terveelliselle aamiaiselle ei tarvitse lähteä sisäpihaa kauemmaksi, ja samainen sisäpihan Block By Dylan -ravintola järjestää myös catering-palveluja kokouksiin. Kaikki kokoustilat sijaitsevat kätevästi toimistojen kanssa samassa kerroksessa ja ovat asiakkaiden käytössä kellon ympäri.

Henkilökuntamme auttaa sinua tarvittaessa niin kokousten järjestämisessä kuin muiden arkipäivän kiireiden kanssa.

 

Toimistosi vuokraan sisältyvät seuraavat palvelut

 

Toimistohuone
Yhteisten tilojen käyttö
Internetyhteys
Kokoustilojen käyttöä (8h /kk)
Siivous
Tulostus ja kopiointi
Kahvit
Viikottainen aamupala ja joogatunti
Sähkö, lämmitys, vesi
Vartiointi
Kiinteistön kuntosali käytössäsi 20 €/kk lisämaksusta

 

Kulkuyhteydet Eteläesplanadille

Keskeisestä sijainnista johtuen toimistohotellille pääsee kätevästi julkisilla liikennevälineillä, autolla tai pyörällä. Lähin metroasema on noin 500 metrin päässä kiinteistöstä ja raitiovaunu pysähtyy aivan toimiston edessä.

Pyöräilijöitä varten kiinteistöstä löytyy pyöräparkki ja suihkutilat. Autolla kulkevat voivat hakea kaupungilta yrityspysäköintilupaa tai parkkeerata läheisiin autohalleihin.

Kesäkampanja toimistohuoneisiin

Annamme uusille asiakkaillemme 6 kk:n sopimuksiin 15% alennuksen. Tartu tarjoukseen pian ja avaa toimisto upeissa puitteissa, meren äärellä!

Työtilat Esplanadilla alk. 280 €/kk

Esplanadin työtilat alkaen 280 €/kk, ja omat yksityiset toimistot 1 000 €/kk. Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää.

  • Työpisteistä 1hh
  • 1–3 henkilön toimistot
  • 4–6 henkilön toimisto
  • 7–10 henkilön toimisto
  • 50m2-250m2 toimistot keskisuurille yrityksille

Ota yhteyttä