Lönnrotinkatu 5, 00100 Helsinki
010 2710671 (ma–pe klo 9–16)
Uusin tulokkaamme on upea Suomitalo, komea arvokiinteistö Lönnrotinkadun varrella, Vanhan kirkkopuiston vehreässä korttelissa. Talon kaksi kerrosta muodostavat coworking- ja toimisto–hubin, jossa yrityksiltä ei puutu mitään.

Työhuone, treenisali ja tapaamispaikka

Suomitalo sopii niin yksityisyrittäjälle kuin yrityksille, joka kaipaavat joustavia ratkaisuja ja sopivasti vipinää toimistonsa ympärille. Voit valita coworking-jäsenyyden (150 €/kk) tai oman rauhallisen toimistohuoneen noin 1–20 hengelle. Meillä omaan toimistoon ei kuitenkaan tarvitse sulkeutua, vaan coworking-tilamme on kaikkien asiakkaidemme käytössä.

 

Suomitalossa työnteko on tehty helpoksi ja mukavaksi. Kokouksia ja puheluita varten käytössäsi ovat kokoustilat, Smartblockit ja, totta kai, puhelinkopit. Vastaanotto, keittiöt ja lounge-tilat ovat kaikille asiakkaillemme yhteistä tilaa.

 

Eri teemoilla kulkevat workshopit, afterit ja liikuntaedut ovat osa arkipäivää Suomitalossa. Järjestämme esimerkiksi jokaviikkoiset joogatunnit ja aamupalan veloituksetta jäsenillemme. Tapahtumamme ovat tykättyjä työpaikkaetuja asiakkaidemme keskuudessa!

 

Vuokraan sisältyvät palvelut

Toimistohuone
Yhteisten tilojen käyttö
Internetyhteys
Kokoustilojen käyttöä (8 h/kk)
Siivous
Coworking-tilan käyttö
Tulostus ja kopiointi
Kahvit
Viikottainen joogatunti ja muita tapahtumia
Sähkö, lämmitys, vesi
Vartiointi

 

Varaa paikkasi hyvissä ajoin

Suomitalon varsinaiset toimistotilat aukeavat remontin jälkeen syksyllä 2019. Taloon pääsee kuitenkin muuttamaan jo toukokuussa väliaikaisiin 5. kerroksen tiloihimme.

Kysy myynniltämme lisätietoja ja tule tutustumaan taloon. Nyt voit vielä varata mieluisen huoneen ennakkoon itsellesi.

 

 

Ota yhteyttä