Ludviginkatu 6, 00130 Helsinki
+358 44 981 0079 (Ma–pe 9–16)
Erottajan toimistohotellimme sijaitsee Miekkakalan korttelin vanhoissa ja näyttävissä rakennuksissa. Upean sijainnin lisäksi toimiston valttikorttina on avarat tilat, korkeat huoneet ja työhyvinvointia lisäävät palvelut.

Kesäkuussa 2018 avautuvassa Erottajan toimistohotellissa on työtiloja noin 25 yritykselle. Tilat ovat vastikään peruskorjatut ja viimeisen päälle laitetut. Korkeat huoneet, isot ikkunat ja ikkunalaudat tuovat omaan toimistoon arvokkuutta.

Neuvotteluhuoneet, keittiö ja avarat yhteiset tilat ovat toimistojen kanssa samassa tilassa. Talon vastaanotto palvelee puolestaan rakennuksen katukerroksessa.

Toimisto, verkosto ja työhyvinvointi

Konseptimme mukaisesti vuokralaisen elämä Erottajalla on tehty mahdollisimman helpoksi. Toimistopalvelut kuten vastaanotto, printteri, siivous, kahvit ja kokoushuoneet löytyvät valmiiksi toimistolta ja kuuluvat vuokran hintaan.

Järjestämme säännöllisesti tapahtumia ja oppimistilaisuuksia business-verkostollemme, joka koostuu reilusta 300 yrityksestä. Vuokralaistemme työhyvinvoinnista huolehdimme puolestaan joka viikkoisilla pilates- ja joogatunneilla. Toimiston kylkiäisenä tulevat siis liikuntaedut ja paljon mahdollisuuksia verkostoitumiseen.

Kesäkampanja

Annamme uusille asiakkaillemme 6 kk:n sopimuksiin 15% alennuksen. Erottajan suositussa kohteessamme on enää 3 vapaata toimistohuonetta jäljellä. Ole nopea!

Vapaat toimistotilat Erottajalla

Uusille asiakkaille 12 kuukauden määräaikaisella sopimuksella kaksi vuokrakuukautta veloituksetta. Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää.

  • 1–3 henkilön toimisto
  • 2–4 henkilön toimisto
  • 4–6 henkilön toimisto

Ota yhteyttä