BC Papulan lähettiläät ovat yhteisömme omia mentoreita. Oman alansa asiantuntijoina he auttavat yhteisömme jäseniä ja jakavat osaamista meille kaikille. Mentorimme pitävät säännöllisesti workshopeja ja learning-tilaisuuksia, jotka ovat avoimia kaikille asiakkaillemme.

 

Tapaa lähettiläämme

Niko Herlin ja Kirsi Kostia – Great Minds Oy

Great Minds Oy tekee liikkeenjohdon konsultointia raikkaalla ja ennakkoluulottomalla otteella. Niko Herlin ja Kirsi Kostia sparraavat yritysten avainhenkilöitä ja auttavat tulevaisuuskuntoisten strategioiden tekemisessä sekä niiden viemisessä arkeen. Strategisti Kirsi Kostian tausta on johdon koulutuksessa, ja futuristi Niko Herlinin ennakoinnissa ja kansainvälistymisen edistämisessä. Kirsi ja Niko uskovat osallistavaan ja oivaltavaan työskentelyyn!

Panu Kause – FIBRES Online Ltd

Panu Kause on strategisen suunnittelun ja projektitoiminnan ammattilainen. Panu mentoroi muun muassa uudistumisen johtamisessa, toimintaympäristön muutoksen ymmärtämisessä, ja kansainvälisten strategioiden suunnittelussa.

 

Sani Leino – SALES Consulting 

Sani Leino on sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja sekä tunneälykkään ja sosiaalisen myyntityön (Social Selling) valmentaja. Sanilla on yli 10 vuoden kokemus tuloksellisesta ja palkitusta myyntityöstä B2B- ja B2C-myynnin parissa. Sani valmentaa myynnissä ja auttaa yritysten myyntiprosessien modernisoinnissa.

Pekka Peltoranta – Digital Audit Company Oy

Pekka Peltoranta on toiminut 20 vuoden ajan monipuolisten tilintarkastustehtävien parissa. Vuosien aikana hän on tuonut tilintarkastusta kohti nykyaikaa, jossa tehokkaat ja toimivat prosessit säästävät asiakkaiden aikaa. Pekalla on laaja-alaista kokemusta yritysjärjestelyissä ja -kaupoissa niin toteuttamisen, tarkastamisen kuin neuvonannon osalta.

Tule BC Papulan mentoriksi

 

Etsimme jatkuvasti uusia lähettiläitä yhteisöömme eri toimialojen ansioituneista ammattilaisista. Business Center Papulan lähettiläät ovat oman alansa edelläkävijöitä, jotka ovat innokkaita jakamaan omaa osaamistaan. Lähettiläänä mentoroit asiakasyrityksiämme oman osaamisesi puitteissa sekä olet näkyvänä osana yhteisöämme.

 

Yhteisöömme kuuluu noin 400 yritystä ja 900 ammattilaista, joista iso osa työskentelee tiloissamme päivittäin. Lähettiläisyyden kautta yrityksesi saa reippaasti näkyvyyttä sekä paljon muita konkreettisia etuja.

 

Mikäli olet oman alasi konkari, hae mukaan lähettiläsohjelmaan.

 

Hae lähettilääksi