Kokoustilamme Helsingin ydinkeskustassa ja Lahdessa soveltuvat erinomaisesti pienempiin, alle 25 hengen kokouksiin. Varaa tila suoraan sivuiltamme ja kokousta yhdestä tunnista koko päivään.

Varaa kokoushuone

 

 

 

Rautatalo

Rautatalon kokouskeskus on aivan Helsingin ydinkeskustassa, heti Stockmania vastapäätä. Tilaan on helppo löytää ja aulapalvelumme ohjaa vieraat oikeaan kokoushuoneeseen. Samassa kerroksessa on Marmoripiha By Dylan -lounasravintola.

Osoite Keskuskatu 3, Helsinki

Kokoushuoneet  5–25 hengelle alk. 35 €/h + alv

 

Sähkötalo

Sähkötalon tyylikkäästä kokouskeskuksesta löydät kaikki mitä tehokkaaseen kokoustamiseen tarvitset. Laadukas esitystekniikka, aulapalvelu ja nopea langaton netti. Myös kahvit kuuluvat hintaan ja Kampin metroasema on talon vieressä.

Osoite Kampinkuja 2, Helsinki

Kokoushuoneet 1–15 hengelle alk. 10 €/h +alv

 

Eteläesplanadi

Eteläesplanadin arvokkaassa kiinteistössä on varattavissa kokoushuoneita upeilla näkymillä Kauppatorille. Eteläesplanadin toimistohotelli on rauhallinen ja edustava kokouspaikka Helsingin keskustassa. Lounasravintola Block By Dylan on heti kiinteistön alakerrassa.

 

Osoite Eteläesplanadi 2, Helsinki

Kokoushuoneet 1–24 hengelle alk. 20 €/h

Business Center Papulan kokoustilat Esplanadilla

Fredrikinkatu Kamppi

Fredrikinkadun kotoisassa toimistohotellissa on kaksi kokoustilaa ja aulapalvelu heti kokoushuoneiden vieressä. Kuudennen kerroksen neuvotteluhuoneista on hienot näkymät kaupungille.

Osoite Fredrikinkatu 61, 6. krs, Helsinki

Kokoushuoneet 4–10 hengelle alk. 20 €/h

 

Lahti Hennala

Hennalan varuskunta-alueen toimistohotelli on persoonallinen paikka pienemmille kokouksille. Toimistohotellissa on varattavissa kaksi kokoushuonetta enintään 10 hengen kokouksiin. Lounasravintola Upseerikerho on heti toimiston naapurissa.

Osoite Kasarmikatu 9, Lahti

Kokoushuoneet 10 hengen kokoushuoneet 20 €/h

Helppoja kokoustiloja ydinkeskustassa

Kokoustiloistamme löydät kaiken tarvittavan helppoon ja mukavaan kokoustamiseen. Henkilökuntamme on paikan päällä varmistamassa, että tilaisuutesi sujuu mutkattomasti. Kaikista kokoustiloistamme löydät seuraavat palvelut:

 

  • aulapalvelu
  • näyttö
  • flap/valkotaulu
  • mahdollisuus kokoustarjoiluihin
  • kopiointi, skannaus
  • langaton internetyhteys

 

 

Kysy lisää kokoushuoneista yhteydenottolomakkeella tai soita +358 10 271 0670.