Lähettiläämme Great Minds

Great Minds Oy
Tapaa lähettiläämme Kirsi Kostia ja Niko Herlin Great Minds Oy:sta. Kirsi ja Niko tekevät liikkeenjohdon konsultointia raikkaalla otteella, ja sparraavat asiakkaitamme tulevaisuuskuntoisten strategioiden suunnittelussa. He uskovat osallistavaan ja oivaltavaan työskentelyyn!

 

Great Minds Oy perustettiin vuonna 2014. Yrityksemme partnereina ja konsultteina toimimme me eli Kirsi Kostia ja Niko Herlin. Meillä molemmilla on pitkä kokemus liiketoiminnan ja johtamisen kehittämisessä; Nikolla Finpron futuristina, ja Kirsillä Turun kauppakorkeakoulun johtamiskoulutusyksikön, TSE exe:n johtajana. Isoissa organisaatioissa pitkään työskennelleinä meillä molemmilla oli halu kokeilla siipien kantavuutta yrittäjinä ja rakentaa sellaista liiketoimintaa johon itse uskomme.

 

Yrityksemme tärkeimmät menestystekijät ovat halu tehdä töitä ihmisten kanssa, jotka ovat innostuneita kehittämään omaa liiketoimintaansa. Olemme intohimoisen innostuneita tulevaisuudesta ja uskomme lujasti siihen, että olemme jokainen tekemässä omaa tulevaisuuttamme. Tulevaisuus ei tapahdu meille, vaan voimme oikeasti vaikuttaa siihen, mitä mahdollisuuksia tulevaisuus tuo mukanaan. Tähän olemme uskoneet myös oman yrityksemme kasvattamisessa.

 

Yrityksemme on vielä nuori, mutta olemme ylpeitä siitä, että olemme luoneet itsellemme työpaikat, luoneet yritykselle hyvän maineen ja nyt kasvatamme sitä eteenpäin. Alku ei ollut helppoa, mutta innostuksella ja intohimolla, aktiivisuudella sekä systemaattisella työskentelyllä olemme päässeet tavoitteisiimme. Ja ripaus onneakin aina tarvitaan mukaan.

 

Yksi osaamisalueitamme on tulevaisuuden työ. Johtamisen suhteen uskomme siihen, että se on suuren murroksen äärellä. Ihmiset ovat yhä vähemmän auktoriteettiuskoisia, he haluavat tehdä työtä innostuneina ja hyvällä fiiliksellä, vaikuttaa asioihin sekä muuttaa yrityksen toimintaa ja työskentelytapoja, jos tarve niin vaatii. Näin me toimimme itsekin, haastamme koko ajan omaa toimintaamme ja omaa ajatustapaamme. Se on ainoa keino pysyä muutoskuntoisena!

 

Muutoskuntoisuus on todella tärkeää. Se ratkaisee, pystyykö yritys tai ihmiset muuttamaan liiketoimintaa ja omaa toimintaansa. Ei auta, jos osaamme pohtia ja luoda strategioita, vaan ne täytyy saada arkeen ja toteutumaan. Uusi ajatus ei muuta kuin ajatustoimintaa, mutta uudenlaiset teot voivat muuttaa kaiken. Me ihmiset suhtaudumme eri tavalla muutokseen, tämä on hyvä huomioida, kun muutosta toteutetaan. Mutta parasta on, jos ihmiset pääsevät mukaan muutoksen tekemiseen. Useimmat haluavat olla mukana vaikuttamassa omaan työhön liittyvissä asioissa. Vaarana on, että ihmiset jopa innostuvat!

 

Muutoskuntoisuus-workshop 28.11.

 

Marraskuun lopulla on mahtava tilaisuus sukeltaa muutoskuntoisuuden saloihin BC Papulan ja Great Mindsin muutoskuntoisuustyöpajassa.

 

Sattuma suosii valmistautunutta mieltä, ja tämä pätee myös muutoksissa ja muutoksien kanssa elämiseen. Me ihmiset haluamme luonnostamme helpottaa tekemistämme erilaisilla konsteilla ja olemme mainioita kehittämään rutiineja eli humaania automaatiota. Rutiinit kuitenkin urauttavat tekemistämme ja tämän vuoksi muutoskuntoisuutta täytyy treenata jatkuvasti. Siksi, että silloin kun joustavuutta, kehittämiskykyä ja ideointia tarvitaan, olisimme parhaassa vireystilassa.

 

Muutoskuntoisuuden työpajassa pureudumme muutoksen anatomiaan, muutoksen johtamiseen ja muutoskuntoisuuteen tarkemmin. Opettelemme myös muutamia hyviä keinoja, kuinka parannamme muutoskuntoisuuttamme.

 

Lupaamme, että työpaja on innostava, keskusteleva ja hauska! Mukaan lähtee myös hyviä oivalluksia ja keinoja oman ja tiimisi muutoskuntoisuuden parantamiseen!

 

Kirsi Kostia ja Niko Herlin
Great Minds Oy