Femman työtilat Lahdesta 9 yritykselle

Kesällä haimme Lahden toimistohotelliimme jäseniä Femman toimiston kampanjalla. Halusimme auttaa lahtelaisia yrittäjiä vauhtiin uuden yhteisön ja työtilojen avulla, ja samalla saada uuteen toimistomme vipinää. Hakijoista valikoitui yhteisöön yhdeksän mielenkiintoista yritystä.

 

Appsolute Solutions Finland Oy

Appsolute Solutions Finlandin tiimi suunnittelee ja tuottaa Lahden toimistolla mobiilisovelluksia. ”Erityisinä kohderyhminä ovat pienet ja keskisuuret yritykset, jotka haluavat parantaa asiakaskokemustaan ja lisätä liikevaihtoaan digitaalisilla ratkaisuilla”, kertoo Janne Flyktman.

  

Chic Mini Me Oy

Chic Mini Me on Lahteen toukokuussa avattu lastenvaateverkkokauppa. Yrityksen toimitusjohtaja Miia Lassila on täynnä motivaatiota ja intoa; ”Kasvusuunnitelma on lyhyesti total world domination! Nopeaa kasvua tavoittelen ja tarkoitus on lähteä KV markkinoille saman tien.”

  

Delmac Oy

Delmac on puuta, alumiinia ja muovia työstävää teollisuutta palveleva tekninen työstökonekauppa. ”Myymme maahantuomiamme laitteita Suomeen ja Baltiaan. Kasvu on ollut viime vuoden syyskuussa aloitetulla toiminnan muutoksella kova, ja tulevina vuosina tuplaamme liikevaihdon,” tiivistää Delmac Oy:n Jukka Pelkonen.

 

Design Viitasalo Oy

Design Viitasalo on kansainvälinen tekijä yritysmuotoilun, tuotekehityksen ja IT-konsultoinnin alalla. Lahtelaisella yli 30-vuotiaalla yrityksellä on toimintaa Suomessa ja Japanissa. ”Tarkoituksena on laajentaa Japani-palveluja suomalaisille yrityksille”, tulevaisuuden suunnitelmista vihjaa Juho Viitasalo.

 

Haupro

Tilasuunnittelutehtävissä toimivan Hanna Tanskasen osaamisen ydin on vahva visuaalinen näkemys ja luovan ihmisen hyvä hahmotuskyky. ”Pääasiassa toimeksiantoni ovat tällä hetkellä myymäläsuunnittelun osa-alueella, jossa teen niin toiminnallista kuin visuaalistakin suunnittelua. Tulevaisuuden tavoitteeni on kuitenkin tutkimukselliseen suunnitteluun painottaminen ja esimerkiksi hoiva-alan tilasuunnittelu.”

 

Let’s Talk Oy

Yritykset saavat Let’s Talk Oy:ltä käytännön apua ja neuvoja englannin kielen kiemuroihin. Palveluihin kuuluvat muun muassa englannin kielen treenaus ja opetus, copy writing ja editointi sekä johdon konsultointi. “We provide a refreshing and personal approach to solving problems; a chance to discuss challenges and find cost-effective solutions together”, yrityksen perustaja Sean Carnegie-Brown kertoo toiminnasta.

 

Lime Events Ky

Lime Eventsin omistaja Riina Raskunen järjestää ammatikseen liikunta-alan tapahtumia.  ”Olen mukana isommissa tapahtumissa ja järjestän itse pienempiä. Lisäksi ohjaan liikuntaryhmiä ja suunnittelen digituotetta toiminnan tueksi.” Lime Eventsissä työt tehdään ammattitaitoisesti ja hyvin suunnitellusti, mutta rennolla otteella.

 

Star Basket Ky

Star Basketin Petri Selkee tekee verkoston kanssa liikuntapalveluja. ”Huippujuttuna on Pystymetsästä pelikentälle –kuntokoripallo”, kertoo Petri. Ja miksi juuri Petri on oikea valinta yhteisöömme? ”Hulluja” tarvitaan aina, koska hullut vievät maailmaa eteenpäin, viisaat pitävät sen pystyssä!”

 

Tmi Tralang

Mirka Kiljala toimii teknisenä kääntäjänä kansainväliselle asiakaskunnalle, joka on ollut osittain samaa jo 14:n vuoden ajan. ”Minulta voi aina kysyä neuvoa kieliin, viestintään, liikuntaan tai tietotekniikkaan liittyvissä asioissa.”

 

 

Lahden toimistollemme mahtuu vielä mukaan lisää yrityksiä. Mikäli haluat työskennellä yhdessä näiden mahtavien yrittäjien kanssa, laita viestiä Essi Korhoselle osoitteeseen myynti@bcpapula.fi.