Toimisto femmalla Lahdesta

Hae osaksi lahtelaisten yrittäjien yhteisöä

 

Etsimme Lahden Hennalan uuteen toimistohotelliin innovatiivisia ja rohkeita lahtelaisia yrityksiä menestymään. Luomme Lahteen uutta yrittäjien yhteisöä, jossa luovat ideat ja hyvät tyypit kohtaavat päivittäin saman katon alla. Yhteisöömme valitut yritykset saavat oman toimiston tai coworking-jäsenyyden 5 €:n kuukausihinnalla vuoden loppuun asti.

 

Puitteet Hennalan toimistolla ovat ideaaliset pieniä yrityksiä ajatellen. Työtiimeille tarjoamme omia yksityisiä huoneita ja yhden hengen yrityksille jäsenyyttä coworking-tilasta. Aamukahvit, kokoushuoneet, printteri, yhteinen keittiö ja henkilökuntamme paikan päällä takaavat työnteon jouhevuuden.

 

Ihmiset ovat jokaisen menestyneen yrityksen takana ja siksi panostamme yhteisöömme.  Säännölliset verkostoitumistapahtumat, rennot after workit ja yrityslähettiläidemme mentorointi tsemppaavat yrityksiä eteenpäin. Yhteisömme kattaa tällä hetkellä noin 300 yritystä pääkaupunkiseudulla, avaten lahtelaisille yrityksille ovia aivan uudella tavalla.

 

 

Haluatko omalle yrityksellesi femman toimiston Hennalan yritysyhteisöstä? Hae työtilaa lomakkeella viimeistään 15.8.2018 mennessä. Ensimmäiset yritykset pääsevät muuttamaan osoitteeseen Kasarmikatu 9 jo heinäkuun aikana.

 

Kerro meille mikä tekee juuri teidän yrityksestä tai liikeideasta ainutlaatuisen, ja mitä tiiminne voi tarjota yhteisöllemme. Toivomme yhteisöömme eri alan yrityksiä, jotka hyötyvät yhteistyöstä ja ovat valmiita jakamaan omaa osaamistaan.

 

 

Avoimet ovet Hennalan toimistolla 11.-15.6. Coworking ja kokoustilamme ovat yrittäjien ja yritysten vapaassa käytössä koko viikon klo 8.00-18.00. Tervetuloa tutustumaan uuteen toimistoon!