133 kilometrin pituinen coworking-tila

Business Center Papula aloittaa yhteistyön Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy:n kanssa ja tarjoaa seudun yrityksille etätyötilan Helsingistä kevääksi. Samalla asiakkaamme saavat oman tukikohdan etätyöhön Kotkasta.

 

Keväällä bussit tuovat Kotkasta etätyöläisiä pikavuorolla tiloihimme Kamppiin, minne matkaa Kotkasta kertyy yhteensä 133 kilometriä. Työpäivän voi aloittaa jo matkalla, kiitos bussien wifi-yhteyden, ja bussiasemalta on helppo siirtyä Kampin Work&Meet-tiloihimme. Työtilan, kahvikupin ja kokoustilojen lisäksi tilamme tarjoavat mahdollisuuden kaupunkien väliseen verkostoitumiseen.

 

”On ollut upeaa nähdä, kuinka coworking-tilat tuovat eri alan yrityksiä yhteen verkostoitumaan. Kollektiivisuus trendinä tulee kasvamaan yhä. Samassa työtilassa ratkotaan haasteita ja sparrataan yhdessä. Hienoa, että saamme ovet auki myös Kotkan-Haminan seudulle, jolloin asiakastapaamisia ja liiketoimintaa voi kasvattaa kaupunkien rajojen yli,” toteaa Business Center Papulan Community Coordinator Saara Salo.

 

Coworking- ja kokoustilamme Kampissa ovat Kotkan-Haminan seudun yritysten käytössä tuntuvalla alennuksella koko kevään ajan. Vastavuoroisesti asiakkaillemme avautuu mahdollisuus verkostoitua ja työskennellä maksutta Kotkan keskustassa coworking-hub Datariinassa. Tila on avoinna etätyöntekijöille ja yrityksille.

 

Työnteon muuttuminen johti etätyökokeiluun

 

Cursor Oy:n asiantuntija Esa Partasen mukaan yhteistyö pääkaupunkiseudulla on tärkeä Kotkan-Haminan seudun toimijoille. Työelämän murros ja työn muuttuminen paikasta riippumattomaksi ovat kokeilun taustalla.

 

Kotkan keskustan Datariinassa on nyt muutama yleinen työpiste aulassa, jatkossa sinne tulee myös erillinen yhteistyötila.

”Kotkan-Haminan ja pääkaupunkiseudun kestävät liikenneyhteydet yhdessä molempien päiden coworking-tilojen kanssa mahdollistavat entistä joustavamman työnteon ja asumisen seudullamme”, kertoo Esa Partanen.

 

”Kehitämme nykyisten liikenneyhteyksien lisäksi useiden toimijoiden kanssa uusia liikennepalvelukokeiluita Kotkan-Haminan ja pääkaupunkiseudun välillä”, jatkaa Partanen. Keväällä on tulossa kokeiluun muun muassa erityisesti työmatkustamiseen soveltuva nopea business-bussi.

 

Business Center Papulan ja Kotkan-Hamina seudun yhteistyökokeilun avajaiset pidetään 7.3.2018 Sähkötalon tiloissamme, ja paikalle saapuu useita seudun toimijoita. Tilakokeilu kestää maaliskuulta toukokuun loppuun asti.

 

Tiedote yhteistyöstä