Haussa Community Coordinator

Etsimme mukavaan joukkoomme energistä ja positiivista osaajaa luomaan hyvää tunnelmaa ja yhteisöllisyyttä coworking-tiloihimme, ratkaisemaan asiakkaidemme päivittäisiä haasteita ja auttamaan markkinoinnissa. Hae tehtävään mahdollisimman pian.

Koordinaattorin tehtävät

Business Center Papulan seitsemän toimistohotellia pääkaupunkisedulla tarjoavat kodin lähes 300 yritykselle. Tavoitteenamme on saada asiakasyrityksemme viihtymään tiloissamme aina enemmän, ja pienen tiimimme kanssa kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Nyt etsimme koordinaattoria luomaan positiivista tunnelmaa toimistoille ja lisäämään yhteisöllisyyttä asiakkaidemme keskuudessa.

 

Community Coordinatorin tehtävä pitää sisällään monipuolisesti erityisesti coworking-toiminnan kehittämistä, tapahtumien järjestämistä, asiakaspalvelua sekä markkinointia. Koordinaattorina olet yrityksemme kasvot, tunnet asiakkaat nimeltä ja päivität sosiaaliseen mediaan toimiston tapahtumia. Kehittämistehtävien lisäksi ratkaiset asiakkaiden pyyntöjä ja hoidat erilaisia toimistotehtäviä.

Toivomme sinulta

Etsimme positiivista ja aikaansaavaa henkilöä, joka tekee mielellään tehtäviä laidasta laitaan. Lankojen pitäisi pysyä kädessä myös kiireen keskellä ja hommien hoitua itsenäisesti alusta loppuun. Tämän lisäksi:

  • sinulla on ideoita coworking-yhteisön kehittämiseen ja mielellään kokemusta startup-ympäristöstä
  • muutama vuosi tehtävään liittyvää työkokemusta tapahtumien järjestämisestä, markkinoinnista tai haasteellisista asiakaspalvelutehtävistä
  • puhut erinomaisesti englantia, sillä työkielenä on suomen lisäksi englanti
  • kirjoitat painokelpoista tekstiä suomeksi ja englanniksi
  • sinulla on korkeakoulututkinto

 

Työ alkaa mahdollisimman pian oikean henkilön löydyttyä. Sopimus on voimassa toistaiseksi ja työaika arkisin klo 8.00-16.00. Työpaikkana on ensisijaisesti coworking-tilamme Helsingin keskustassa osoitteessa Keskuskatu 3 ja Kampinkuja 2.

 

Hakemukset mahdollisimman pian osoitteeseen khuong.le@bcpapula.fi.