Moderneja markkinointimahdollisuuksia

Uusi asiakkaamme Mediasolutions tarjoaa asiakkaillensa moderneja ratkaisuja näkyvyyden parantamiseksi ja yrityksen perustoimintojen tehostamiseksi.

PUG Mediasolutions on vuonna 2010 perustettu suomalainen yritys, joka perustettiin silkasta innostuksesta liikkuvaan kuvaan ja ääneen, ja niiden mahdollisuuksiin viestin viejinä. Yrityksen taustalla on pitkä, maailmanlaajuinen kokemus moninaisista mediatuotanto- ja koulutustehtävistä. Toiminta on kehittynyt vuosien saatossa ja elää myös jatkuvasti – yritys listaakin tärkeimmäksi tavoitteekseen ajan hermolla pysymisen kaikessa mitä mediatuotanto käsittää. Tiimi koostuu nykyisin useasta raudanlujasta viestinnän ja mediatuotannon ammattilaisesta. Innovatiivisuuden säilyttäminen on avainasemassa.

 

”Useat yritykset ovat vasta alkutaipaleella digitaalisuuden hyödyntämisessä – haluamme auttaa, tässä ja nyt ja tarjota toimivia ratkaisuja asiakkaalle,” Mediasolutionsin toimitusjohtaja Marko Lehtonen kertoo.

Mediasolutionsissa yhdistyvät saumattomasti monet digitaaliset osaamisalat sisällöntuotannosta projektinhallintaan ja yritystoiminnan kehittämiseen. Kompaktin tiimin vahvuuksia ovat muun muassa joustavuus, nopeus ja läheinen yhteistyö asiakkaan kanssa.

 

”Haluamme olla aina asiakasta lähellä ja muodostammekin usein tiimin asiakkaan kanssa. Kun työ tehdään alusta loppuun asiakkaan kanssa yhdessä, on lopputulos varmasti jokaiselle mieluinen,” Marko Lehtonen summaa.

 

Ei pelkästään videotuotantoa

Mediasolutionsin palvelut käsittävät perinteisten mainosvideoiden lisäksi lukuisia muita palveluita. Miltä kuulostaisi dronekuvaus tai 3D-mallinnukset yrityksenne näkyvyyden parantamiseksi tai uusien työntekijöiden koulutuksen tueksi?

Dronella toteutetulla ilmakuvauksella voidaaan lisätä uusia kuvakulmia ja sitä kautta kiinnostavuutta perinteisiin videoihin. Koptereilla voidaan myös toteuttaa 360-asteen kuvauksia, joissa katsoja voi liikkua kuvan sisällä 360-asteen näkymässä. Tällaiset kuvaukset toimivat hyvin markkinoinnissa, mutta myös esimerkiksi uusien työntekijöiden koulutuksessa. Mediasolutions olikin yrityksistä ensimmäisiä, joka toteutti pienoiskopterikuvauksia Suomessa, eli osaamista ja näkemystä löytyy!

 

Graafisen materiaalin toteutus käsittää myös 3D-mallinnukset, joilla pystytään luomaan virtuaalitiloja, joissa katsoja voi tarkastella kohdetta monesta eri suunnasta ja oikeissa mittasuhteissa. 3D-mallinnukset ovat todella toimiva ratkaisu esimerkiksi tilojen esittelyn tueksi.

 

Lue lisää Mediasolutionsin tarjoamista palveluista heidän nettisivuiltaan ja tartu yhteistyötarjoukseen! Mediasolutions tarjoaa vuoden 2017 loppuun asti Business Center Papulan asiakasyrityksille -15 % kaikista palveluista. Ota yhteyttä verkkolomakkeen kautta tai soita 0500 821036