Älykuutio Smartblock tuli toimistolle

Rautatalon ja Sähkötalon yhteisistä tiloistamme löydät Smartblock-työtilakuution, jonne voit piipahtaa hetkeksi kokoustamaan työkaverin kanssa tai nauttimaan vain omasta rauhasta.

Smartblockin myyntijohtaja Magnus Lindgren kertoo idean työtilakuutiosta syntyneen, kun yritykset siirtyivät toimistokonttoreista avokonttoreihin. Samalla perinteisen toimistokonttorin elementtejä, kuten omaa rauhaa, kaivattiin takaisin monitilatoimistoihin.

 

”Oman rauhan tarve ei ole sidottu välttämättä itse työn tekemiseen. Rauhaa voi tarvita esimerkiksi kahvitauoilla, ruokatunneilla tai viimeiseksi 10 minuutiksi työpäivän jälkeen, jolloin vedetään omassa mielessä päivän tapahtumat yhteen ja koostetaan seuraavan päivän muistilista valmiiksi.”

 

Magnusin mukaan nämä lyhyet hengähdyshetket ovat yksi tärkeä käyttötarkoitus Smartblockille, tietenkin työ- ja kokoustilan ohella. Myös käyttäjät itse ovat luoneet Smartblockin ympärille aivan uudenlaisia konsepteja.

 

Esimerkkinä Magnus kertoo työpaikan Fifa-turnauksen ja elokuvaillan. Fifa Playstation -­turnauksessa Smartblock muuttuu jalkapallostadioniksi, missä mittaa toisistaan ottavat yrityksen henkilökunta. Entä kukapa ei haluaisi toimistolleen omaa elokuvasalia?

 

”Vaikka, myönnettäköön, kyseessä on hieman normaalia elokuvateatteria pienempi paikka, mutta fiilis on sitäkin parempi, ja tähän yhteyteen on helppo rakentaa yrityksen omia arvokkaita perinteitä”, toteaa Magnus.

 

Smartblockit löydät Rautatalon 2. ja 3. kerroksesta sekä Sähkötalon katukerroksen avotilasta.