Coworking haastaa perinteisen toimiston

Coworking-konseptista on puhuttu maailmalla viimeiset kymmenen vuotta paljon, ja trendi on viime vuosina jalkautunut myös tänne pohjoiseen. Työn muuttaessa muotoaan moni meistä päätyy tekemään töitä pienyrittäjänä, freelancerina tai osana liikkuvaa työtiimiä. Työn murroksen mukana uusille toimistoratkaisuille on yhä enemmän kysyntää.

 

Koska asiakkaamme sijaitsevat eri puolilla Suomea, on työ todella liikkuvaa. Toimistotilaa kuitenkin tarvitaan työtiloina sekä asiakaspalavereita varten.

Business Center Papulan asiakas Net Group Nordic päätyi toimitilavalinnassaan West Coast Business Campuksen coworking-tilaan. Net Group Nordic myy virolaisen emoyhtiön kehittämiä ICT-ratkaisuja pääasiassa energiayhtiöille, jotka sijaitsevat ympäri Suomea. Työpäivät kuluvat usein asiakkaiden luona oman toimiston sijaan.

”Koska asiakkaamme sijaitsevat eri puolilla Suomea, on työ todella liikkuvaa. Toimistotilaa kuitenkin tarvitaan työtiloina sekä asiakaspalavereita varten. Nämä tarpeet tyydyttää erinomaisesti Papulan coworking-ratkaisu”, kertoo Net Group Nordicin myyntijohtaja Heli Siponen.

 

Voin lämpimästi suositella Coworking-ratkaisua muillekin!

Coworking-tilan etuja on tutkittu useissa tutkimuksissa ja haastatteluissa. Tutkimusten mukaan yhteisessä työskentelytilassa on paljon hyvää, kuten työtuottavuuden nousu, tilan tuomat yhteistyömahdollisuudet ja työmotivaation lisääntyminen. Myös kohtuullinen hinta puhuu usein coworking-tilan puolesta. Pienyrittäjän ei tarvitse tinkiä viihtyvyydestä tai sijainnista coworking-tilassa. Tunnettu osoite yhdistettynä järkevään hintaan olivat myös Net Group Nordicin mielessä valintaa tehdessä, kertoo Heli Siponen:

”Minulla on viihtyisä työtila, kun työskentelen toimistolla ja edullisen hinnan vuoksi emme maksa ”turhasta” eli työhuoneesta, joka olisi useasti tyhjillään. Hyvä osoite Espoon parhaassa osoitteessa ei ole huono asia sekään. Voin lämpimästi suositella Coworking-ratkaisua muillekin!”

BC Papulan coworking-tila löytyy yhdestä Suomen suurimmista business campuksista Keilalahdesta. Samassa rakennuksessa työskentelee isoja kansainvälisiä yrityksiä sekä pienempiä, erityisesti it-alan kasvuyrityksiä.

 

Tutustu Business Center Papulan coworking-palveluun paremmin tästä.